Osaamismoduulit

Löydät täältä Osaamispuun® eri osaamismoduuleihin teemoitellut materiaalit ja koulutustarjonnan. Voit valita vapaasti opiskeltavaksesi itseäsi eniten kiinnostavan moduulin tai sen osan. Moduulit sisältävät erilaisia osioita, joita ei tarvitse opiskella järjestyksessä, mutta se helpottaa ja tukee aihepiirin kokonaisuuden hahmottamista.

Moduulien osioihin Innostu ja opi aiheesta on koottu itseopiskelumateriaalia itsenäisesti (yksin, ryhmässä tai työyhteisössä) tutustuttavaksi ja pohdittavaksi. Kehitä osaamista avoimesti verkossa -osio sisältää avoimesti opiskeltavia materiaaleja ja verkko-opintojaksoja (MOOC). Osioon Suorita avoimen korkeakoulun opintoja on koostettu moduulin aihepiirin liittyviä avointen korkeakoulujen opintojaksoja. Neljännessä osiossa Jatka opiskelua on tietoa sinulle, joka haluat jatkaa aihepiirin opiskelua esimerkiksi tutkintokoulutuksessa tai erikoistumiskoulutuksessa.

Kaikki Osaamispuun MOOC-verkko-opintojaksot löytyvät osaamismoduulien lisäksi myös kootusti: MOOC-verkko-opintojaksot Osaamispuussa.

Pysy kuulolla, sillä osaamismoduulit täydentyvät ja niitä julkaistaan lisää!